Proreg AS | ProHAB | ProVISTA
Detaljer | Muligheter | Support
Home > ProVISTA > Muligheter
ProVISTA installasjoner og infrastruktur...

...finnes i forskjellige varianter etter bedriftens behov.

De største bedrifter har opptil 15 brukere på samme ProVISTA database.
ProVISTA - Muligheter


På en frittstående maskin
ProVISTA installeres på en maskin i en resepsjon eller på kontoret. Databasen med alle kunder og bookingopplysninger ligger på samme maskinen.
I en lokal nettverk løsning - flere brukere
I et større anlegg kan ProVISTA installeres på en Windows-server, med flere arbeidsstasjoner tilknyttet serveren via et lokalt nettverk.

En maskin kan brukes i resepsjon for booking og gjestadministrasjon og oppgjør, en annen på kontoret for bekreftelser og faktureringsoppgaver, flere andre i spisesaler og baren med kontantkasse-funksjon og "bonging", en i kiosken for direktesalg.

Koblet mot en server med Terminal Server løsning
ProVISTA anleggbooking gir brukeren muligheter for å operere med administrasjon av flere anlegg innenfor samme bookingsystem.

Typisk anvendelse er bedrifter som har flere atskilte anlegg/bedrifter "under samme hatt" med felles booking. De enkelte bedrifter kobler seg til serveren og får tilgang til data ut fra tildelte rettigheter.

Infrastrukturen vil typisk være Terminal Server, MetaFrame Server eller et lokalt nettverk.
Med kredittkortterminal
ProVISTA kan håndtere en Spectracard betalingsterminal fra Telenor POS. Dette systemet tillater oppgjør  med de vanlige bank-/ kredittkorttypene. 

Med betalingsterminal tilbyr ProVISTA :
  • Registrering av kort, sjekk mot sperring og reservasjon av antatt leiebeløp ved innsjekk
  • Endring av beløp som er reservert, sletting av ditto
  • Oppgjør med kort
  • Kontantuttak

Spectracard er utviklet for bruk i dagligvarebutikker, faghandel, hoteller, restauranter m.v. Det er et betalingssystem, fullintegrert med moderne PC-baserte butikkdatasystemer under Windows 95, 98, NT, 2000 eller nyere.

Det installeres i samme maskinvare som bedriftensdatasystemet. I tillegg benyttes en sikkerhetsgodkjent kortleser (PIN-pad) for behandling av alle korttyper, også bankkort.


ProVISTA som kontant-/bongingskasse
ProVISTA kan også brukes som kontantkasse ved direktesalg i en resepsjon eller i baren som bongingkasse.

Her registreres småsalg, veksling og oppgjør med utenlandsvaluta, samt utskrift av kviteringer, kassaoppgjør og kassajournal. Kassabeholdningen og inngående beholdning vises kontinuerlig.
Fjernsupport med PC AnyWhere eller Windows Terminal Server
Kunder kan avtale fjernsupport med Procontec gjennom modem/ISDN/bredbånd og hjelpeprogramvarer (PC AnyWhere, Windows Terminal Server).

På denne måten kan våre ingeniører gi veiledning og forske på problemer øyeblikkelig uten å måtte besøke kunden. 
Backup-løsning for databasen
Siden ProVISTA er basert på en database-løsning kreves det at kunden legger opp til en ordentlig back-up system eller prosedyre for å garantere en rask gjenoppretting av data ved systemkrasj.

Ta gjerne kontakt med oss for analysere ditt behov.